3ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες συμμετέχει στον διαγωνισμό “Κάντο ν΄ ακουστεί”
16732
post-template-default,single,single-post,postid-16732,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες συμμετέχει στον διαγωνισμό “Κάντο ν΄ ακουστεί”

23 Μαρ Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες συμμετέχει στον διαγωνισμό “Κάντο ν΄ ακουστεί”

UNHCR Visibility logo_GREEK_P300Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες συμμετέχει στον διαγωνισμό “Κάντο ν΄ ακουστεί” και θα απονείμει επαίνους στα σποτ που αφορούν σε θέματα προσφύγων. Το Γραφείο της Ελλάδας με εκπροσώπους του θα ανακοινώσει τη δική του κρίση τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 στο 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου.

Με ικανοποίηση διαπιστώνουμε από τις ήδη αναρτημένες συμμετοχές την ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας στο μείζον αυτό θέμα. Συμμετέχετε στο διαγωνισμό, καταθέστε τα πρωτότυπα σποτ και τραγούδια και λάβετε μέρος στη διπλή βράβευση.

Μην ξεχνάτε επίσης να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εφόσον θέλετε να παραβρεθείτε στο Φεστιβάλ και να συμμετέχετε στις δράσεις.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.