4ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Παρακαλούμε πριν στείλετε στον Διαγωνισμό Διαβάστε τις Οδηγίες !
19821
post-template-default,single,single-post,postid-19821,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Παρακαλούμε πριν στείλετε στον Διαγωνισμό Διαβάστε τις Οδηγίες !

15 Φεβ Παρακαλούμε πριν στείλετε στον Διαγωνισμό Διαβάστε τις Οδηγίες !

Αγαπητοί συνάδελφοι,

attention-35061_960_720θέλουμε να σας παρακαλέσουμε να διαβάζετε καλά τις οδηγίες υποβολής ΠΡΙΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ.

Παρατηρούμε την τελευταία εβδομάδα να προσπαθείτε να κάνετε εγγραφή, ενώ δεν έχετε εξοικειωθεί με την πλατφόρμα. Ανεβάζετε τη συμμετοχή σας στα διαφημιστικά σποτ ‘Φάκελος διαφημιστικών σποτ” (ενώ δεν πρέπει) και δεν ολοκληρώνετε την ανάγνωση των Οδηγιών.  Επίσης, το αρχείο mp3 θα πρέπει να είναι δημιουργημένο μέσα από το Audacity. Αν είναι αρχείο που έχετε μετατρέψει από άλλη πλατφόρμα, δεν ανεβαίνει!

Κατανοούμε το δικαιολογημένο άγχος της τελευταίας στιγμής, αλλά κάντε μια προσπάθεια.

Είμαστε εκπαιδευτικοί κι εμείς. Τα απογεύματα προσπαθούμε να ελέγξουμε μία μία τις συμμετοχές σας και δεν προλαβαίνουμε! Θα μας βοηθούσε απίστευτα, ακόμα, πριν στείλετε ερωτήματα του τύπου: “Δεν μου το αποθηκεύει”, “Δε με αφήνει η πλατφόρμα” να δοκιμάζετε λίγο παραπάνω.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.