5ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Ζωντανή μετάδοση Φεστιβάλ – Τελετής Βράβευσης – Ημερίδας
21674
post-template-default,single,single-post,postid-21674,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Ζωντανή μετάδοση Φεστιβάλ – Τελετής Βράβευσης – Ημερίδας

13 Μαρ Ζωντανή μετάδοση Φεστιβάλ – Τελετής Βράβευσης – Ημερίδας

Streaming-Featured

Φίλοι και φίλες του μαθητικού ραδιοφώνου, η μεγάλη μας γιορτή έφτασε !!!

 

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα σας γνωρίσουμε από κοντά και θα μοιραστούμε μαζί ανεπανάληπτες ραδιοφωνικές εμπειρίες.

 

Για τους πολλούς φίλους και συνεργάτες που δε θα μπορέσουν να βρίσκονται την Παρασκευή 16/3 στα Τρίκαλα έχουμε φροντίσει να μεταφέρουμε το κλίμα και το κέφι του Φεστιβάλ μέσω διαδικτύου (live streaming) δύο τρόπους.

 

  • Με συνεχή “τηλεοπτική” μετάδοση.

    • Δείτε ζωντανά τι συμβαίνει το πρωί 10:00 με 15:00 στους χώρους του Φεστιβάλ στο 6ο ΓΕΛ Τρικάλων, και μάθετε για τις δραστηριότητες των ραδιοφωνικών μαθητικών ομάδων από όλη την Ελλάδα.

    • Παρακολουθήστε ζωντανά την Τελετή Βράβευσης του διαγωνισμού “Κάν’ το ν΄ ακουστεί 2018” και μάθετε πρώτοι ποια σχολεία διακρίθηκαν στις κατηγορίες του Ραδιοφωνικού Μηνύματος και του Τραγουδιού.

    • Το Σάββατο 17/3  από τις 09:00 συμμετέχετε διαδικτυακά στην Ημερίδα “Το NEStOR δίπλα στο ευρωπαϊκό σχολείο του αύριο”, όπου παρουσιάζονται όλα τα Πνευματικά Προϊόντα του έργου NEStOR, το οποίο υλοποιείται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ καθώς και τα παιδαγωγικά οφέλη που προκύπτουν από την ενασχόληση της σχολικής κοινότητας με το ραδιόφωνο.

  • Με τη μαραθώνια ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή (10:00 – 15:00) που θα ετοιμάσουν για όλους εσάς οι μαθητές-παραγωγοί του ESR οι οποίοι θα φιλοξενήσουν στα μικρόφωνα όλους τους συμμετέχοντες στο φεστιβάλ. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας κάνουν να “διασκεδάσετε” σαν να ήσασταν και εσείς μαζί στη γιορτή του ραδιοφώνου στα Τρίκαλα !

 

Όλα αυτά μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στην ειδική σελίδα του ιστότοπου του φεστιβάλ.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.