5ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Ολοταχώς για το 5ο Φεστιβάλ
21648
post-template-default,single,single-post,postid-21648,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Ολοταχώς για το 5ο Φεστιβάλ

11 Μαρ Ολοταχώς για το 5ο Φεστιβάλ

Μπαίνοντας στην τελευταία εβδομάδα πριν το γεγονός της χρονιάς για το Μαθητικό Ραδιόφωνο, την ετήσια συνάντηση των ραδιοφωνικών σχολείων της Ελλάδας και της Κύπρου, σας υπενθυμίζουμε την Ηλεκτρονική Ψηφοφορία για τον Διαγωνισμό “Κάν’ το ν΄ακουστεί 2018” (http://europeanschoolradio.eu/5fest/vote/), που κλείνει την Παρασκευή 16 Μαρτίου, μερικές ώρες πριν ξεκινήσει η Τελετή Βράβευσης!

Σας περιμένουμε όλους και όλες, εκπαιδευτικούς, μαθητές και μέλη της ευρύτερης κοινότητας των σχολείων, να συμμετέχετε ενεργά στις πλούσιες δράσεις του 5ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου!

Την Πέμπτη 15 Μαρτίου στις 19.00 είστε καλεσμένοι στο Δείπνο υποδοχής των σχολείων μετά παραδοσιακής μουσικής και χορού στο Gallery Art Hotel!

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου από τις 09.00 έως τις 14.00 μπορείτε να συμμετέχετε στις ραδιοφωνικές δράσεις για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και στις 17.00 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων να παρακολουθήσετε την τελική φάση του Διαγωνισμού, την Τελετή Βράβευσης!

Το Σάββατο 17 Μαρτίου από τις 09.00 έως τις 11.30 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρικκαίων περιμένουμε τους/τις εκπαιδευτικούς συντονιστές των ραδιοφωνικών ομάδων να συμμετέχουν στην Ημερίδα για το Μαθητικό Ραδιόφωνο και κατ’ επέκταση την κεντρική εκδήλωση διάχυσης του ευρωπαϊκού προγράμματος NEStOR, ενώ παράλληλα οι μαθητές σας θα συμμετέχουν στην Ημερίδα για τους μαθητές, που θα γίνεται στο 6ο ΓΕ.Λ. Τρικάλων συνοδεία ενός εκπαιδευτικού της ομάδας σας. Μετά τις Ημερίδες, μπορείτε να κάνετε τη βόλτα σας στα θαυμάσια Μετέωρα, μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς!

Download (PDF, 736KB)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.