5ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Δώρα του Διαγωνισμού
22032
post-template-default,single,single-post,postid-22032,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Δώρα του Διαγωνισμού

23 Μαρ Δώρα του Διαγωνισμού

Τα Δώρα του Διαγωνισμού “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2018” προσφέρθηκαν με χορηγίες από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα NEsTOR και το “Σπίτι της Κύπρου“, καθώς και με προσφορά πλούσιου οπτικοακουστικού και βιβλιογραφικού υλικού από την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου και την Κυπριακή Εθνική Επιτροπή UNESCO.

Αγαλματίδια για τα Βραβεία & Πλακέτες για τις Ειδικές Διακρίσεις

Χειροποίητες δημιουργίες αποκλειστικά για τους νικητές του Διαγωνισμού “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2018”, από την Καλλιτεχνική Ομάδα M & K (https://el-gr.facebook.com/dimiourgiesMK/)


Οπτικοακουστικό & Βιβλιογραφικό υλικό για τα Βραβεία, Ειδικές Διακρίσεις & Επαίνους

Εκδόσεις με πολιτιστικό περιεχόμενο, DVD-CD ROM από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο της Κύπρου και την Κυπριακή Εθνική Επιτροπή UNESCO. Βιβλία από την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση (Εκδόσεις Βουλής των Ελλήνων). Στα Βραβεία και Ειδικές Διακρίσεις των Λυκείων δόθηκε και το βιβλίο με μουσικό περιεχόμενο “Οι κρυμμένες ιστορίες πίσω από τα τραγούδια” του Τάσου Βαφειάδη, μέλους του Δ.Σ. της Επιστημονικής Εταιρείας European School Radio.

Μικρόφωνα

Δώρο για τα εννέα βραβεία

 

Δώρο για τις Ειδικές Διακρίσεις Νηπιαγωγείων & Δημοτικών

Δώρο για τις Ειδικές Διακρίσεις Γυμνασίων & Λυκείων

1Comment