5ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές σας!!!
21463
post-template-default,single,single-post,postid-21463,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές σας!!!

04 Φεβ Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές σας!!!

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με περισσή χαρά σας ανακοινώνουμε ότι εφέτος υποβλήθηκαν επιτυχώς 163 συμμετοχές στον Διαγωνισμό “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2018”! Συνολικά λάβαμε 98 ραδιοφωνικά μηνύματα και 65 τραγούδια, εξαιρετικής αισθητικής και ποιότητας. Το πλήθος των συμμετοχών ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία, δεδομένου ότι η περίοδος των υποβολών συνέπεσε με την έναρξη της ραδιοφωνικής χρονιάς, καθώς και του χρόνου ρεκόρ για τις υποβολές με μόλις δύο εβδομάδες ανοιχτή τη νέα πλατφόρμα για να στείλετε τα έργα σας!

Η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα της ραδιοφωνικής δημιουργίας για την πολιτιστική κληρονομιά κάθε τόπου επιβεβαιώνει την αγάπη που δείχνετε για το παιδαγωγικό έργο σας, συμβάλλοντας καθοριστικά στη διεύρυνση του ορίζοντα του κάθε μαθητή σας ξεχωριστά για την πρωτοτυπία με αφορμή τον πολιτισμό, την παράδοση και το περιβάλλον!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.