5ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Χρονοδιάγραμμα αξιολόγησης από τους κριτές και ψηφοφορίας από το κοινό
21476
post-template-default,single,single-post,postid-21476,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Χρονοδιάγραμμα αξιολόγησης από τους κριτές και ψηφοφορίας από το κοινό

07 Φεβ Χρονοδιάγραμμα αξιολόγησης από τους κριτές και ψηφοφορίας από το κοινό

Μετά την λήξη προθεσμίας υποβολών για συμμετοχές στον “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2018” ακολουθεί πρώτα η διαδικασία αξιολόγησης από τους κριτές κι έπειτα ακολουθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας από τους ακροατές.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

Η Α’ Φάση αξιολόγησης ολοκληρώθηκε μεταξύ 29/01/2018 έως 03/02/2018.

Οι συμμετοχές σας μοιράστηκαν ανώνυμα στους κριτές του ραδιοφωνικού μηνύματος και στους κριτές του τραγουδιού, για να βαθμολογηθούν από 1-5 σε καθένα από τα κριτήρια για κάθε κατηγορία. Για κάθε συμμετοχή αξιολόγησαν δύο ή τρεις κριτές και λήφθηκε υπόψη ο μέσος όρος των βαθμολογιών τους. Η τελική κατάταξη μετά τη βαθμολογία των συμμετοχών, γίνεται με κατηγοριοποίηση σε ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ΓΥΜΝΑΣΙΑ και ΛΥΚΕΙΑ, γιατί θα δοθούν βραβεία σε κάθε τύπο σχολείου.

Η Β’ Φάση αξιολόγησης ολοκληρώνεται μεταξύ 05/02/2018 έως 08/02/2018.

Οι συμμετοχές παρουσιάζονται κατηγοριοποιημένες σε ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ΓΥΜΝΑΣΙΑ και ΛΥΚΕΙΑ σε ένα ενιαίο φύλλο αποτελεσμάτων, κατά φθίνουσα σειρά κάνοντας φανερές την πρώτη πεντάδα από τις υψηλότερες σε βαθμολογία συμμετοχές. Οι κριτές του ραδιοφωνικού μηνύματος ψηφίζουν το καλύτερο ραδιοφωνικό μήνυμα για κάθε κατηγορία και οι κριτές του τραγουδιού ψηφίζουν επίσης το καλύτερο τραγούδι για κάθε κατηγορία.

Η Γ΄Φάση αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τις 10/02/2018.

Περιλαμβάνει τις τηλεδιασκέψεις των Κριτικών Επιτροπών, κατά τις οποίες επικυρώνονται οι επιλογές για τα βραβεία λαμβάνοντας υπόψη τις βαθμολογίες της Α’ Φάσης και την ψηφοφορία της Β’ Φάσης. Επίσης, αποφασίζεται και η τυχόν απονομή ειδικών διακρίσεων κατά την κρίση των επιτροπών.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στη Βράβευση.

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΚΡΟΑΤΩΝ

Όταν ολοκληρωθεί η κρίση των συμμετοχών, είναι πλέον δυνατή η διάχυση των ραδιοφωνικών μηνυμάτων και των τραγουδιών που υποβλήθησαν στον Διαγωνισμό. Πλέον παρουσιάζονται στην αρχική σελίδα του Μαθητικου Ραδιοφώνου (http://europeanschoolradio.eu/) , μεταδίδονται στη ροή του ραδιοφωνικού προγράμματος, προωθούνται από τα σχολεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις σχολικές ιστοσελίδες, ή με οποιοδήποτε άλλον τρόπο κρίνουν οι εκπαιδευτικοί των συμμετεχόντων σχολείων, και ενθαρρύνονται ώστε να επισκεφτούν την ειδική σελίδα ψηφοφορίας στον ιστότοπο του 5ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου και να “δώσουν την καρδιά τους” στις συμμετοχές που επιθυμούν. Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα διαρκέσει έως τις ημέρες του Φεστιβάλ, κατά τη διάρκεια του οποίου γίνεται η Βράβευση και θα απονεμηθεί κι ένα Βραβείο Ακροατών στη συμμετοχή που προσέλκυσε τις περισσότερες ψήφους. Η έναρξη της διαδικασίας ψηφοφορίας του κοινού θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.