6ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Ζωντανή μετάδοση Φεστιβάλ – Τελετής Βράβευσης
35661
post-template-default,single,single-post,postid-35661,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

11 Απρ Ζωντανή μετάδοση Φεστιβάλ – Τελετής Βράβευσης

Φίλοι και φίλες του μαθητικού ραδιοφώνου, η μεγάλη μας γιορτή έφτασε !!!

 

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα σας γνωρίσουμε από κοντά και θα μοιραστούμε μαζί ανεπανάληπτες ραδιοφωνικές εμπειρίες.

 

Για τους πολλούς φίλους και συνεργάτες που δε θα μπορέσουν να βρίσκονται την Παρασκευή 12/4 στoν Βολο έχουμε φροντίσει να μεταφέρουμε το κλίμα και το κέφι του Φεστιβάλ μέσω διαδικτύου (live streaming) δύο τρόπους.

 

  • Με “τηλεοπτική” μετάδοση.

    • Παρακολουθήστε ζωντανά την Τελετή Βράβευσης του διαγωνισμού “Κάν’ το ν΄ ακουστεί 2019” και μάθετε πρώτοι ποια σχολεία διακρίθηκαν στις κατηγορίες του Ραδιοφωνικού Μηνύματος και του Τραγουδιού.

  • Με τη μαραθώνια ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή (09:00 – 14:00) που θα ετοιμάσουν για όλους εσάς οι μαθητές-παραγωγοί του ESR οι οποίοι θα φιλοξενήσουν στα μικρόφωνα όλους τους συμμετέχοντες στο φεστιβάλ. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας κάνουν να “διασκεδάσετε” σαν να ήσασταν και εσείς μαζί στη γιορτή του ραδιοφώνου στον Βόλο!

 

Όλα αυτά μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στην ειδική σελίδα του ιστότοπου του φεστιβάλ.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.