6ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Σημαντική ενημέρωση για τον Διαγωνισμό “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2019”- Νέα παράταση, Αξιολόγηση, Ψηφοφορία
28909
post-template-default,single,single-post,postid-28909,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

16 Φεβ Σημαντική ενημέρωση για τον Διαγωνισμό “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2019”- Νέα παράταση, Αξιολόγηση, Ψηφοφορία

Νέα παράταση στις υποβολές συμμετοχών

Μετά από αίτημα αρκετών εκπαιδευτικών, αποφασίστηκε να δοθεί παράταση στην υποβολή συμμετοχών για τον Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος & Τραγουδιού  «Κάν το ν’ ακουστεί 2019» με τίτλο “Η Φωνή μας, ασπίδα στα λόγια του μίσους!” μέχρι και την Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 23:59. Αυτή θα είναι η τελευταία παράταση που θα δοθεί. Αναμένουμε με χαρά τις συμμετοχές σας!!

Αξιολόγηση από Κριτικές Επιτροπές

Από 1 έως 9 Μαρτίου οι Κριτικές Επιτροπές των ραδιοφωνικών μηνυμάτων και των τραγουδιών θα αξιολογήσουν ανώνυμα όλες τις συμμετοχές των σχολείων, θα αποφασίσουν τα 8 Βραβεία και τις τυχόν Ειδικές Διακρίσεις που θα εκτιμηθεί να δοθούν επιπλέον. Τα αποτελέσματα των Βραβείων και των Ειδικών Διακρίσεων θα ανακοινωθούν στην Τελετή Βράβευσης στον Βόλο, στις 12 Απριλίου 2019.

Ψηφοφορία ακροατών

Από τις 10 Μαρτίου, θα δημοσιοποιηθούν όλες οι συμμετοχές και μέχρι τις ημέρες του Φεστιβάλ θα πραγματοποιείται η ψηφοφορία των ακροατών μέσω διαδικτύου. Σε αυτόν τον Μαραθώνιο, θα περιμένουμε με χαρά να δραστηριοποιηθεί όλη η μαθητική κοινότητα και να κοινοποιήσει παντού το μήνυμα ή το τραγούδι, όχι μόνο για να “βγουν πρώτοι” αλλά για να “περάσουν το μήνυμα” στην κοινωνία.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.