6ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Καν’ το ν’ ακουστεί στον αέρα ! Οι μαθητές παρουσιάζουν τις συμμετοχές τους στον διαγωνισμό ζωντανά.
31220
post-template-default,single,single-post,postid-31220,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

14 Μαρ Καν’ το ν’ ακουστεί στον αέρα ! Οι μαθητές παρουσιάζουν τις συμμετοχές τους στον διαγωνισμό ζωντανά.

      διαφημιστικό-σποτ-εκπομπής-1

Αγαπητοί ακροατές,

Την Κυριακή 17 Μαρτίου και για 4 Κυριακές ακούστε την εκπομπή «Κάν’το ν’ ακουστεί …στον αέρα», όπου θα ακουστούν οι συμμετοχές των σχολείων που υποβλήθηκαν για τον διαγωνισμό «Κάν’το ν’ ακουστεί 2019», με θέμα: ‘Η φωνή μας, ασπίδα στα λόγια του μίσους’. Παλιοί και νέοι παραγωγοί του European School Radio θα σας μεταφέρουν τον παλμό αλλά και όλα τα νέα τόσο του διαγωνισμού όσο και του φεστιβάλ!

 

Όσα σχολεία έχουν δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό θα έχουν την δυνατότητα να βγουν ζωντανά στον αέρα της εκπομπής! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.

Σας περιμένουμε όλους!


No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.