6ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Εκδήλωση απολογισμού του Σαββάτου- Βράβευση διηγήματος και οι μαθητές για τους μαθητές
35519
post-template-default,single,single-post,postid-35519,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

10 Απρ Εκδήλωση απολογισμού του Σαββάτου- Βράβευση διηγήματος και οι μαθητές για τους μαθητές

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Έφτασε η ώρα που θα συναντηθούμε από κοντά, στην ετήσια ραδιοφωνική μας εκδήλωση! ! !

Είμαστε τόσο χαρούμενοι που μας τιμάτε με την παρουσία σας και που δίνετε στους μαθητές σας την ευκαιρία να επικοινωνήσουν ραδιοφωνικά με μαθητές άλλων σχολείων από Ελλάδα και Κύπρο!

Στους μαθητές μας, λοιπόν, θέλουμε να δώσουμε τον λόγο να μας μιλήσουν για την φετινή τους εμπειρία στο 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου, αλλά και να εκφράσουν τις σκέψεις τους για το μέλλον του Πρώτου Μαθητικού Ραδιοφώνου μέσα από τα δικά τους μάτια… από τα μάτια των παραγωγών του.

Στην εκδήλωση του Απολογισμού το Σάββατο 13/4/2019  και ώρα 09.00-11.00 θα γίνει αρχικά η Βράβευση του Ραδιοφωνικού Διηγήματος και θα ακολουθήσει Διαδραστική Συζήτηση με τους παρόντες μαθητές των σχολείων.

Στο Πάνελ θα είναι τα μέλη της Πανελλήνιας Ομάδας Μαθητών European School Radio:

Γιώργος Παπαδόπουλος (3ο ΓΕ.Λ. Βέροιας), Βαγγέλης Ρεβενικιώτης (ΓΕ.Λ. Νέου Μαρμαρά), Μυρτώ Χωραϊτη Σιδέρη (ΓΕ.Λ. Βραχναιίκων)

και θα συντονίζει τη συζήτηση η Αριστέα Πρωτονοταρίου, Δημοσιογράφος και Μέλος της Επιστημονικής Εταιρείας European School Radio.

Σας περιμένουμε! ! !

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.