Βαγγέλης Βασιλείου

  1. Καλημέρα και καλή Σαρακορτή

   Μια τελευταία απορία. Έχουμε προγραμματίσει την επόμενη εκπομπή μας και έχουμε αποφαςίσει να έχει δίωρη διάρκεια . Θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε ποιά θα πρέπει να είναι η ακριβής διάρκεια της εκπομπής. Ξέρουμε πως οι μονόωρες πρέπει να έχουν διάρκεια 57 λεπτά. Τι ισχύει για τις δίωρες εκπομπές;
   Και κάτι ακόμη το οποί…[Læs mere]

  1. Αγαπητέ Νότη καλησπέρα και σ’  ευχαριστούμε για την απάντηση

   Τελικά η εκπομπή είχε ανέβει και προγραμματιστεί σωστά οπότε την ακούσαμε στην ώρα της!!

   Όσο για την προσθήκη /άρθρου κατά περίεργο τρόπο δεν εμφανιζόταν μέχρι εχτές. Τώρα δείχνει να λειτουργεί σωστά οπότε δεν πιστεύω να μας προβληματίσει ξανά.

   Ευχαριστούμε για τον χρόνο σ…[Læs mere]

  1. Αγαπητέ Νότη καλησπέρα και σ’  ευχαριστούμε για την απάντηση

   Τελικά η εκπομπή είχε ανέβει και προγραμματιστεί σωστά οπότε την ακούσαμε στην ώρα της!!

   Αυτό που εξακολουθεί να με απασχολεί είναι η αδυναμία να εντοπίσω την λειτουργία Προσθήκη/Άρθρου. Δεν βρίσκω πουθενά αυτή την λειτουργία στο http://europeanschoolradio.sch.gr. Καμία ιδέα γιατί…[Læs mere]

  1. Καλησπέρα

   είμαστε από το ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου και πρώτη φορά για φέτος ανεβάσαμε το πρώτο μας αρχείο για την εκπομπή μας “ΡαδιοΕΕΕΕΚρήξεις” η οποία είναι να παίξει σήμερα Πέμπτη 10-03-2016 στις 18:OO .Θα θέλαμε να επιβεβαιώσουμε πως έχει ανέβει και έχει προγραμματιστεί σωστά.

   Θα θέλαμε επίσης να ρωτήσουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να “π…[Læs mere]

  1. Βαγγέλης Βασιλείου εγραψε μια ενημέρωση 6 år, 9 måneder siden

   Την Πέμπτη 10-03-2016 στις 18:00 η ραδιοφωνική ομάδα των “ΡαδιοΕΕΕΕΚρήξεων” των μαθητών του ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου σας καλούν σε ένα ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι μέσα από τη συχνότητα του European School Radio. Συντονιστείτε μαζί μας στους ρυθμούς της σάμπα και γνωρίστε τα αποκριάτικα έθιμα της πατρίδας μας. Σας Περιμένουμε!!!

Font Resize
Contrast