ώρα εκπομπής & εμφάνιση μενού

Αρχική forums Support forum ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ώρα εκπομπής & εμφάνιση μενού

This topic contains 7 replies, has 5 voices, and was last updated by  Διαχειριστής 3 days, 22 hours ago.

 • Creator
  Topic
 • #81839

  evgpagkou
  Participant

  Καλημέρα σας,

  αντιμετωπίζουμε δύο προβλήματα ως προς τον προγραμματισμό της εκπομπής: 1) επειδή το όνομα του σχολείου είναι εκτενές, αποκρύπτεται το μενού που κανονικά προβάλλεται στα αριστερά της οθόνης. Πώς μπορούμε να το εμφανίσουμε;  2) Ενώ προγραμματίσαμε την εκπομπή για συγκεκριμένη μέρα και ώρα, αυτή δεν φαίνεται στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του σταθμού, ούτε και αναφέρεται στην ενότητα όπου προβάλλονται οι θεματικές εκπομπές, όπως γίνεται για τις άλλες. Πώς γίνονται οι σχετικές ρυθμίσεις;

  Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 • Author
  Replies
 • #82604

  Προγραμματίσαμε εκπομπή 1 ώρας για την Τρίτη 3 Απριλίου 2018 και ώρα 19:00.

  Στις λεπτομέρειες (προβολή) της εκπομπής φαίνεται κανονικά η ώρα 19:00, όμως στο Ημερολόγιο δείχνει 6ΜΜ!!

  Παρακαλώ όπως διορθωθεί η ώρα και να φαίνεται 19:00 γιατί έχουμε εκτυπώσει αφίσες κλπ

  • #82634

   Το εξετάζουμε το θέμα. Πάντως η εκπομπή σας θα ακουστεί κανονικά την ώρα που την προγραμματίσατε δλδ στις 19:00. Το πρόβλημα είναι στην εμφάνιση του στο κεντρικό πρόγραμμα.

    

   Καλή συνέχεια

  • #82633

   Το εξετάζουμε το θέμα. Πάντως η εκπομπή σας θα ακουστεί κανονικά την ώρα που την προγραμματίσατε δλδ στις 19:00. Το πρόβλημα είναι στην εμφάνιση του στο κεντρικό πρόγραμμα.

    

   Καλή συνέχεια

  • #82613

   Εικάζω ότι δεν έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα με την αλλαγή της θερινής ώρας. Δηλώσαμε την εκπομπή 3 Απριλίου στις 19:00 , και εμφανίζεται στις 6ΜΜ.

   Εχει άλλος το ίδιο θέμα; Μπορείτε να τσεκάρετε αν η ώρα της εκπομπής σας στο ημερολόγιο, είναι αυτή που δηλώσατε όταν κάνατε booking?

 • #81932

  patiomar
  Participant

  dashboardscreenshot από το dashboard</img>

 • #81856

  Καλησπέρα σας,
  1.Σε ποιο σημείο εννοείτε ακριβώς; Αν θέλετε μπορείτε να μας στείλετε ένα Screenshot. Πάντως το όνομα του σχολείου στα Ελληνικά μπορείτε να το τροποποιήσετε από Προσθήκη εκπομπής και πατώντας το όνομα του σχολείου σας πάνω δεξιά.
  2. Οι θεματικές εκπομπές έχουν συγκεκριμένη μέρα και ώρα μετάδοσης κάθε εβδομάδα και δεν προγραμματίζονται ξεχωριστά. Στην αρχική σελίδα εμφανίζονται μόνο οι προγραμματιζόμενες εκπομπές. Αυτό που θα προσπαθήσουμε να εμφανίσουμε στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα θα είναι η ενότητα της κάθε θεματικής εκπομπής πχ Μουσική ή Παραμύθια και Ιστορίες

  Καλή ραδιοφωνική συνέχεια

You must be logged in to reply to this topic.