Τα μέλη της Επιστημονικής Εταιρείας ερευνούν καινοτόμες εκπαιδευτικές μεθόδους, που καλλιεργούν δεξιότητες των μαθητών μέσα από την ενεργό εμπλοκή τους με τη ραδιοφωνική παραγωγή. Μελετούν τις διεθνείς τάσεις στην εκπαίδευση και στη δημοσιογραφία και δημοσιεύουν τις μελέτες τους, με σκοπό να προάγεται η Οπτικοακουστική Παιδεία στα σχολεία.

Η Επιστημονική Εταιρεία είναι ανοιχτή για συνεργασίες με Ερευνητικούς Οργανισμούς και Φορείς, στο πλαίσιο της προαγωγής της έρευνας για την Οπτικοακουστική Παιδεία. Το Διοικητικό Συμβούλιο δέχεται αιτήματα για έρευνες, για τα οποία αποφασίσει και εγκρίνει.

Εργαζόμαστε για την ολοκλήρωση του περιεχομένου της σελίδας.

Επισκεφτείτε μας ξανά αργότερα

Νέα σχετικά με την Ερευνητική δράση των μελών της Εταρείας

1

Συνδεθείτε στο www.europeanschoolradio.eu/entrance με τα στοιχεία σας από το ΠΣΔ στο αντίστοιχο link που υπάρχει εντός της σελίδας.

2

Πατήστε στην επιλογή «Προσθήκη Εκπομπής» στο μενού που βρίσκεται στο επάνω μέρος της σελίδας

3

Στην οθόνη που θα εμφανιστεί, στον τύπο εκπομπής επιλέξτε «Έκτακτη Εκπομπή (1 ώρα)» και κατεβείτε λίγο πιο κάτω έτσι ώστε να εμφανιστεί το ημερολόγιο.

Βρείτε την ημέρα της επίσκεψης που σας δόθηκε και επιλέξετε με το ποντίκι την ημέρα και ώρα. (οι ώρες με το ανοικτό ροζ πλαίσιο)

4

Γράψτε το τίτλο και τη περιγραφή της εκπομπής μας στα αγγλικά (υποχρεωτικό) και στα ελληνικά (προαιρετικό αλλά προτείνεται).

Επιλέξτε το πλαίσιο «Ζωντανή Εκπομπή».

Στη γλώσσα διαλέξτε «Greek».

Τέλος, πιο κάτω επιλέξετε τις θεματικές ενότητες της εκπομπής μας και πατήστε «Επόμενο»

5

Στην επόμενη οθόνη ανεβάστε από τον υπολογιστή σας το σποτάκι της εκπομπής σας και κάποια αφίσα ή βίντεο εφόσον έχετε διαθέσιμα

6

Στη τελευταία οθόνη υπάρχει μία επισκόπηση με τις πληροφορίες που έχετε δώσει μέχρι στιγμής.

Πατώντας στο κουμπί «Τέλος» θα γίνει η κράτηση της εκπομπής σας.